Mitsubishi Eclipse Klub Polska Strona Główna Mitsubishi Eclipse Klub Polska
Mitsubishi Eclipse Klub Polska

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
kod do radia
Autor Wiadomość
Pawelg3
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-14, 02:15   kod do radia

Witam Wszystkich!
dzisiaj wymienialem rozrusznik w swiom 3g i rozlaczylem akumulator, po podlaczeniu wyskoczyl mi komunikat code. czy ktos ma pojecie gdzie moge znalezc kod do radia dzieki i pozdr
 
 
allias
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-14, 08:14   

Dealer bedzie twoim "przyjacielem". Nikt inny kodu ci nie znajdzie.
 
 
tomi1 
zielenina


Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 46
Skąd: NOWA RUDA
Wysłany: 2008-03-14, 08:18   

ja kiedys mia?em taki sam problem.odda?em koledze ktory rozkodowywuje radia i bez problemu zmieni? kod.
_________________
LATAC NISKO I POWOLI
 
 
forest
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-14, 09:54   

tak jest firmy kt?re zajmuj? sie CarAudio rozkoduja Ci radyjo bez problemu.... ewentualnie SERWIS ASO :lol2:
 
 
hammer 
KLUBOWICZ
SKARBNICA KLUBU


Pomógł: 15 razy
Wiek: 40
Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 1725
Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-03-15, 20:22   

A Polacy s? zdolni i te? umiej?...

Mia?em taki sam problem... Wizyta u znajomego Car Audiowca - 30 min z zegarkiem w r?ku i dosta?em kod na karteczce. Raczej do serwisu nie dzwoni? :P
_________________
Hammer 667 - faster than Satan
 
 
slkl
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-15, 21:32   

Z tego co wiem, wystarczy zostawi? samochod z przekreconym kluczykiem na zap?onie przez po? godziny :ok:
 
 
Pawelg3
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-16, 02:33   

Problem rozwiazany znalazlem kod w ksiazce serwisowej zapiasany na ostniej stronie, poprzednik juz sie o to postaral :jupi: . A serwis tez sprawdzilem powiedzieli ze kod dadza mi za darmo tylko ze radio trzeba wyjac, zeby odzczytac numer seryjny radia, a wyjecie radia w mitsu to tylko 81 dolarow :)
 
 
Rutin00
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-16, 07:40   

jaki kod o czym mowa??? Ja nie mam zadnego kodu do radia?? :>
 
 
allias
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-16, 11:31   

Rutin ty nie masz 3G.

Pawel3g... to jesli kiedys bedziesz musial wyciagnac radio to zaoszczedz i zrob to samemu.

Odkrecasz dwie sruby srubokretem krzyzakiem ponizej pokretel od nawiewu. Sciegasz oslone uwazajac na zatrzaski ktore zawsze spadaja. Odlaczasz kabelek od awaryjnych a potem tym samym srubokretem wykrecasz 4 wkrety trzymajace radio. Dla mnie to jest 2-3 min i radio jest wyciagniete. Banalnie prosta robota.
 
 
komis
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-24, 17:20   

witam,wie ktos moze jak sie zatwierdz kod
 
 
Brian 
KLUBOWICZ


Pomógł: 23 razy
Dołączył: 15 Lip 2007
Posty: 1693
Wysłany: 2008-03-24, 17:28   

Po wprowadzeniu kodu naciskasz na przycisk FM1/2 ;)
 
 
komis
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-24, 19:16   

Brian napisał/a:
Po wprowadzeniu kodu naciskasz na przycisk FM1/2 ;)


nie ma takiego przycisku jest fm/am
 
 
Brian 
KLUBOWICZ


Pomógł: 23 razy
Dołączył: 15 Lip 2007
Posty: 1693
Wysłany: 2008-03-24, 20:26   

Oczywiscie ze jest ... Tylko ze nie podales jaki masz model radia ja mowie o G15B013A (infinity 2 din) z GST/GSX w latach 95-97 z kaseta ;)
 
 
komis
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-24, 21:12   

Brian napisał/a:
Oczywiscie ze jest ... Tylko ze nie podales jaki masz model radia ja mowie o G15B013A (infinity 2 din) z GST/GSX w latach 95-97 z kaseta ;)


eclips gt 2000r,infinity 2din
 
 
Brian 
KLUBOWICZ


Pomógł: 23 razy
Dołączył: 15 Lip 2007
Posty: 1693
Wysłany: 2008-03-24, 21:20   

To w takim razie po wklepaniu codu wciskasz fm/am ;) pozdro
 
 
GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-24, 21:21   

Brian napisał/a:
w latach 95-97
brian to dzial "3g ogolne" :P cos tu nie gra
 
 
Brian 
KLUBOWICZ


Pomógł: 23 razy
Dołączył: 15 Lip 2007
Posty: 1693
Wysłany: 2008-03-24, 21:23   

:roll: rzeczywiscie :P no tak :jezyk: przeciez sa inne eclipse niz 2g :roll: nadaje sie do leczenia :P :ksiadz:
 
 
komis
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-30, 13:47   

Brian napisał/a:
To w takim razie po wklepaniu codu wciskasz fm/am ;) pozdro


wciskam fm i nic,napewno tak sie zatwierdza
 
 
allias
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-30, 14:10   

Masz zdjecie tego radia? BO jak zobacze to sobie przypomne... bo teraz nie pamietam.
 
 
runo 
KLUBOWICZ


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 23 Mar 2008
Posty: 810
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-30, 15:32   

U mnie trzeba by?o nacisn?? "TAPE"(radio E059)
_________________
"Aerodynamics are for people who can't build engines" Enzo
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 2,79 sekund. Zapytań do SQL: 14