Mitsubishi Eclipse Klub Polska Strona Główna Mitsubishi Eclipse Klub Polska
Mitsubishi Eclipse Klub Polska

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowe fabryczne radio do Eclipse
Autor Wiadomość
BarooN 
KLUBOWICZ


Pomógł: 1 raz
Wiek: 23
Dołączył: 22 Maj 2014
Posty: 96
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 2015-02-21, 21:33   Nowe fabryczne radio do Eclipse

mam pytanko czy będzie problem z zamontowaniem, podpięciem radia fabrycznego z nowego samochodu do eclipsa http://allegro.pl/radio-2...5093094963.html
radio na wzór coś takiego nie chodzi o to czy się zmieści bo miejsce mam tylko jak z podłączeniem kostek :?
 
 
 
franko 
KLUBOWICZ


Pomógł: 68 razy
Wiek: 31
Dołączył: 01 Lut 2009
Posty: 1860
Skąd: poddebice
Wysłany: 2015-02-21, 22:27   

To tylko radio. Jaki ma byc problem ???
_________________
drążek, sprzęgło, pełny gaz :D
 
 
 
GOLDI 
KLUBOWICZ

Pomógł: 198 razy
Dołączył: 26 Mar 2012
Posty: 4043
Skąd: KrK/Rbk
Wysłany: 2015-02-21, 22:57   

kwestia odpowiedniej "ramki"reszta powinn banglac to tylko kilka kabelkow
_________________
"Choć śmieje się ostatni, ja wciąż jestem poważny..."
Toyota Mr2 sw21
 
 
BarooN 
KLUBOWICZ


Pomógł: 1 raz
Wiek: 23
Dołączył: 22 Maj 2014
Posty: 96
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 2015-02-22, 08:16   

Mam u siebie taki serwis zajmujący się car audio i o ramkę nie będzie problemu, czytałem posty gdzie zakładali takie radia i mieli problem albo z podświetleniem lub inne bzdety dlatego sie dopytuję ale myślę że to kwestia kupić dobrą przejściówkę. Bo moje obecne radio już nie domaga a nie chcę jakiegoś tunerskiego lecz właśnie coś takiego ori
 
 
 
Breyger 
mniejsza zielenina



Pomógł: 3 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2012
Posty: 202
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: 2015-02-22, 13:02   

A ten "serwis" nie umie tego podłączyć? Wszystko się da zrobić. Cudów tam nie ma :)
 
 
BarooN 
KLUBOWICZ


Pomógł: 1 raz
Wiek: 23
Dołączył: 22 Maj 2014
Posty: 96
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 2015-02-23, 19:48   

Umie tylko kwestia $ bo jak mi powiedzą tyle co za radio to podziękuje :lol2:
 
 
 
Horacjusz 
KLUBOWICZ

Pomógł: 15 razy
Wiek: 33
Dołączył: 24 Kwi 2014
Posty: 649
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2015-02-24, 07:02   

Jezeli radio nie jest na canie to da rade podlaczyc. Koszt montazu powinien byc w granicąch 100zl.
_________________
Był EAGLE TALON TSI AWD 1G 4G63T 6Bolt
EAGLE TALON TSI 2G 4G63T 7bolt EVO 9
Jest 1G GS szrocik
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12