Mitsubishi Eclipse Klub Polska Strona Główna Mitsubishi Eclipse Klub Polska
Mitsubishi Eclipse Klub Polska

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
3G GS i laptop
Autor Wiadomość
hammer 
KLUBOWICZ
SKARBNICA KLUBU


Pomógł: 15 razy
Wiek: 46
Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 1761
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2008-01-01, 22:49   3G GS i laptop

Pytanko :

Jak pod??czy? si? z laptopem do ECU 4g64 rocznik 2000 ?
Nie znam si? szczeg?lnie na mechanice za to dobrze si? znam na automatyce i zawsze sterowanie b?dzie mnie ciekawi?o.
Wyczyta?em na forum ?e b?d? problemy. Szuka?em na necie i lipa (poza programatorem za ok $ 2000) jedyne co mnie zainteresowa?o w przyst?pnej cenie to:

http://www.autopartswareh...4294967022+7808

Zmienia? si? nie da ale wizualizacja jest ok.
 
 
GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-02, 00:22   

podpepne sie pod temat :> zlacze obd2 silnik 420a.. cos co ma przejsciowke usb :>
 
 
allias
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-02, 00:28   

A ile chcesz wydac...? I co chcesz zrobic - mam osobiscie cos do sprzedania. Ale to za moment.

Pytanie tylko czego oczekujesz? To pytanie do was obu... jest duzo mozliwosci tylko jest to zalezne od tego co chcesz zrobic.

Goldi - ktory rocznik 420a?
 
 
GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-02, 00:30   

95 :) czyli 2g... 95-99 :> chodzi mi glownie sam kabel do laptopa pod usb:> reszte programikow to sobie skads skoluje :>
 
 
allias
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-02, 01:08   

to jesli masz 95 to ty nie masz OBDII :? wiec tu jest lekki problem. Ale poszukam i sie dowiem. A co potrzebujesz? Co chcesz z tym robic?


Co do 3G to czekam na co jest potrzebny?
Ostatnio zmieniony przez allias 2008-01-02, 01:09, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-02, 01:33   

allias napisał/a:
to jesli masz 95 to ty nie masz OBDII
to tak jak napisalem :P
GOLDI napisał/a:
zlacze obd2 silnik 420a..


allias napisał/a:
A co potrzebujesz? Co chcesz z tym robic?

glownie monitoring :>
 
 
allias
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-02, 01:36   

Jesli tylko monitoring to mam cos dla Ciebie. Pod warunkiem ze masz pewnosc ze dziala pod twoj ODBII. Daj znac na PW.
 
 
OrBiTaL 
gruba ryba
GaBBerMafia


Pomógł: 3 razy
Wiek: 37
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 406
Skąd: Krakow
Wysłany: 2008-01-02, 08:27   

GOLDI, potrzebujesz cos co ma chipset elm 323 , ma koncowke usb instalujesz na kompie jako port wirtualny com i hula.. co prawda nie jest to najszybsze .. ale bledy kasuje jakies tam parametry pokzuje , strasznie wolna czestotliwosc probkowania niestety ... pzdr .. a wyglada to tak .. jakis gosc z polski wystawil na angielskim ebayu ..
http://cgi.ebay.co.uk/ISO...1QQcmdZViewItem
 
 
 
allias
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-02, 08:45   

Albo cos takiego z dolaczonym softem hamowni: http://www.auterraweb.com/dyforwiusb.html (mam do sprzedania - PW)
 
 
virus2999 
mniejsza zielenina


Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 205
Skąd: XxXxXx
Wysłany: 2009-07-23, 12:07   

Panowie u?ywam kabelka Elm 327 wersja 1.3a (OBDI II) USB koszt oko?o 120z? do diagnostyki wystarczaj?cy, b??dy podstawowe czujniki

USB do PC, kostka podobna do Euro w TV, 8 styk?w g?ra i 8 styk?w d?? pomi?dzy nimi przedzia?ka plastikowa ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13